Конференции и тиймбилдинги

Хотел Борика е идеалното място за конгресен туризъм!  Природните и исторически забележителности в близост до град Чепеларе, заедно с перфектните условия на един съвременен четиризвезден хотел, са основна предпоставка хотелът да бъде предпочитано място за бизнес срещи, семинари, конференции, презентации, тиймбилдинги и други събития. 

Конферентни зали

Хотелът разполага с:

Настаняване

Хотел Борика разполага с 43 стандартни двойни стаи, 2 апартамента с една спалня, 7 мезонета с една спалня, 1 мезонет с две спални и 1 апартамент с две спални.

Всички  помещения са обзаведени с: телефон, цветен телевизор, мини бар, баня с вана и сешоар, балкон.

Получавате безплатно ползване на: закрит плувен басейн, сауна, фитнес зала, паркинг, интернет достъп в общите части на хотела.

Спорт и релакс

Хотел Борика предоставя  различни възможности за пълна релаксация и качествена почивка в своя модерен спортен център. Центърът разполага с фитнес зала, закрит плувен басейн с размери 22х15 м, отделен плувен басейн за деца с размери 6х3 м, две сауни, две парни бани, джакузи, масажен център. 

Ресторанти

На Ваше разположение в хотела са:

Ресторантът на Хотел Борика  се радва на чудесна гледка към планината и предлага изключително спокойна и приятна атмосфера. Тук гостите на хотела ще могат да вкусят отбрани традиционни български ястия и характерни родопски гозби. Тези, които търсят по-изискана обстановка за отмора на спокойствие, ще я открият в лоби бара на хотела, който предлага богата селекция от качествени напитки. Нощният кафе – бар на хотел Борика разполага със съвременна озвучителна и осветителна техника, която ще приповдигне духа на всеки посетител.

Забележителности и развлечения

Чепеларе е един от утвърдените ски центрове в България. Градът разполага с някои от най-добрите писти на Балканския полуостров. Чепеларе е също чудесна начална точка за пешеходни турове до много забележителности в Родопите. В близост до Чепеларе се намират архитектурен резерват село Широка лъка, Чудните мостове, Ягодинска пещера, Национална астрономическа обсерватория Рожен, пещера Дяволското гърло и Бачковски манастир. В Чепеларе  функционира единственият на Балканите Музей по спелеология – представящ красотите на пещерите и пещерни експонати, запазени от зората на човешката история. Може да разгледате и музейната сбирка на ските и ски спорта, разказваща за богатата история на белите спортове в района.

Направете запитване