Нашите удобства

Комфортът и удоволствието на нашите гости са на първо място. Разполагаме с широка гама от удобства, предназначени да задоволят Вашите нужди.

ресторанти

лоби бар

нощен бар

барбекю

басейни и релакс зона

фитнес

семейни стаи

конферентни зали

тържества и събития

детски кът и занимания

отлична закуска

ски гардероб и услуги

зелени площи

безплатен паркинг

домашни любимци

Храна и напитки

Ресторантът на Хотел Борика се радва на чудесна гледка към планината и предлага изключително спокойна и приятна атмосфера. Тук гостите на хотела ще могат да вкусят отбрани традиционни български ястия и характерни родопски гозби. Тези, които търсят по-изискана обстановка за отмора на спокойствие, ще я открият в лоби бара на хотела, който предлага богата селекция от качествени напитки. Нощният кафе – бар на хотел Борика разполага със съвременна озвучителна и осветителна техника, която ще приповдигне духа на всеки посетител.

Фитнес и релакс зона

Хотел Борика предоставя  различни възможности за пълна релаксация и качествена почивка в своя модерен спортен център. Центърът разполага с фитнес зала, закрит плувен басейн с размери 22х15 м, отделен плувен басейн за деца с размери 6х3 м, две сауни, две парни бани, джакузи, масажен център. 

Детски кът

Детският кът в хотел Борика предлага богат избор от интересни и занимателни играчки, стимулиращи въображението и креативността на малчуганите. Тук малките гости могат да се наслаждават на разнообразие от игри и забавления, подходящи за всяка възраст.